Välkommen till Gratisdeals – Ditt hem för Gratis Saker, Produkter, Erbjudanden och Pengar!

Om Oss

Välkommen till gratisdeals.se, din bästa källa för att hitta de senaste och bästa gratis sakerna och erbjudandena på nätet. Vi är ett team av passionerade fyndjägare som älskar att dela våra upptäckter med dig. Vi letar ständigt efter nya och spännande sätt att spara & tjäna pengar, få gratis produkter, prova olika tjänster & appar gratis och mycket mer.
Vår hemsida är strukturerad enligt nedanstående fyra sektioner:

Gratis Saker

På Gratisdeals är vår kärna fokuserad på det enkla och glädjefyllda begreppet ”Gratis Saker”. Vi har dedikerat vårt utrymme för att utforska och dela olika möjligheter att få tag på gratis godsaker och tjänster. Oavsett om det är gratis provexemplar av böcker, matprover, skönhetsprodukter eller andra spännande överraskningar, strävar vi efter att vara din guide till en värld av kostnadsfri njutning.

Gratis Produkter

I avsnittet om ”Gratis Produkter” hittar du en samling av fysiska produkter som kan landa direkt i din brevlåda. Vi letar ständigt efter de bästa erbjudandena och kampanjerna som ger dig möjlighet att prova och uppleva nya produkter utan att betala ett öre. Oavsett om det är böcker som transporterar dig till fantastiska världar, smakprover av mat eller innovativa skönhetsprodukter, kommer vi att vara din pålitliga källa för att berika ditt liv utan kostnad.

Gratis Erbjudanden

I vår kategori ”Gratis Erbjudanden” strävar vi efter att ge dig tillgång till en uppsjö av gratis tjänster och digitala upplevelser. Här hittar du allt från gratis streamingtjänster, ljudböcker, tidningsappar till kostnadsfria appar och onlineaktiviteter. Vi samlar och delar de bästa erbjudandena för att göra din digitala resa så berikande och prisvärd som möjligt.

Gratis Pengar

På Gratisdeals tror vi på att dela med oss av möjligheterna att tjäna pengar online. Under ”Gratis Pengar” delar vi tips och erbjudanden om olika sätt att tjäna pengar hemifrån. Ett av de mest populära sätten är genom betalda enkäter, där vi vägleder dig genom de bästa plattformarna för att maximera dina intäkter.

Gratisdeals.se startade 2023. Vi granskar, testar och verifierar varje erbjudande innan vi publicerar det på vår webbplats. Vi samarbetar också med några av de mest kända och respekterade varumärkena i Sverige och internationellt för att ge dig exklusiva och unika erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.
Vårt mål är att göra det enkelt och roligt för dig att hitta och utnyttja de bästa gratiserbjudandena på nätet. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd när du använder vår webbplats. Därför har vi en tydlig och transparent policy för hur vi hanterar din personliga information, vi delar aldrig dina personuppgifter med någon annan part utan ditt uttryckliga samtycke.
Vi hoppas att du gillar vår webbplats och att du hittar många fantastiska gratis saker & erbjudanden som passar dina behov och intressen. Om du har några frågor, förslag eller feedback, tveka inte att kontakta oss via vår kontaktsida. Vi älskar att höra från dig och vi svarar så snart som möjligt.

Tack för att du väljer gratisdeals.se. Vi önskar dig lycka till med dina gratisfynd!

Gratisdeals.se-teamet

Glada besökare!

”Som småbarnsförälder är det inte alltid lätt att balansera ekonomin. Gratisdeals har varit en riktig räddning för mig och min familj. Att hitta erbjudanden som gratis ljudböcker har verkligen varit en oväntad bonus. Kvällarna har blivit fyllda med glädje när barnen och jag samlas för att lyssna på sagor. Tack Gratisdeals för att göra våra stunder tillsammans ännu mer speciella!”​

Anna, 42

”Som en bokälskare är jag ständigt på jakt efter nya läsupplevelser. Gratisdeals har inte bara överträffat mina förväntningar, utan också levererat några riktigt fina erbjudanden. Att få tillgång till e-böcker helt gratis är helt fantastiskt. Jag är tacksam för att ha hittat denna pärla av en webbplats!”​

Johan, 51

”Som studerande är varje krona viktig, och Gratisdeals har hjälpt mig att förbättre min ekomomi. Genom att lära mig om möjligheten att tjäna pengar hemifrån via betalda enkäter har jag kunnat öka min budget och hantera studielivet med mindre ekonomisk stress. Tack vare Gratisdeals har jag fått en extra inkomstkälla utan att offra min studietid. En fantastisk resurs för alla studenter!”​

Alice, 22