Läs mer, betala mindre – prova tidningsappar gratis!

Gratis Tidningar på Nätet

Vill du läsa tidningar gratis på nätet? Då har du kommit rätt! Det finns nämligen ett enkelt sätt att få tillgång till massor av tidningar utan att betala en krona. Allt du behöver göra är att prova olika tidningsappar som erbjuder gratis provperioder. Låter det intressant? Läs vidare för att få reda på mer! Expandera


en illustration av hur man kan läsa gratis tidningar på nätet

Utforska Arcy gratis i 2 månader!

Vill du prova en av de bästa tidningsapparna på marknaden? Då ska du passa på att testa Arcy! Med Arcy får du tillgång till över 100 populära tidningar som Allt om Mat, Sköna hem, Allt om Trädgård, Teknikens Värld, Amelia och många fler. Och det bästa av allt: du får prova Arcy gratis i hela 2 månader! Det är ett oslagbart erbjudande som du inte vill missa!

Variation och kvalitet

Arcy har ett stort och varierat utbud av tidningar som täcker alla intressen och smaker. Du kan läsa om mat, inredning, trädgård, teknik, mode, hälsa, resor, sport, kultur, historia och mycket mer. Du kan också välja mellan olika tidningar som passar din läsnivå och din stil. Arcy har något för alla!

Smidighet och bekvämlighet

Arcy låter dig läsa tidningar när du vill, var du vill och hur du vill. Du kan läsa tidningar på din mobil, surfplatta eller dator, och du kan även ladda ner tidningar för att läsa offline. Du kan också zooma in på text och bilder, söka efter artiklar, spara favoriter och dela med andra. Med Arcy har du alltid tidningar i din ficka!

Frihet och enkelhet

Arcy ger dig frihet och enkelhet i din läsning. Du kan prova appen gratis i 2 månader och avsluta när du vill, utan någon bindningstid. Med Arcy har du full kontroll över din läsning!